HYUNDAI 40/45/50 B9 80VOLT 4-WIEL ELEKT. HEFTRUCK

Soort Elektrisch 80V
Merk Hyundai
Hefcapaciteit    4000 – 4500 – 5000 kg
Laadcenter 500 mm

—————————————————–

Compacte heftruck met beproefde AC-technologie.
– Maximale prestaties
– Ruime bestuurderscabine
– Curve Control-systeem
– Aangedreven met 2 AC-techniek motoren
– Compacte heftruck met beproefde AC-technologie.
– Laadsysteem aan batterijzijde
– Leverbaar met mini-hendels met fingertip bediening (optie)
– Gewichtsindicator (optie)
– Veiligheidssysteem ter voorkoming van overbelasting (optie)

Geavanceerde rij- en hefeigenschappen met bewezen duurzaamheid en weinig onderhoud.
De geïntegreerde rij- en pompmotor met AC-technologie combineert vermogen, lange onderhoudsintervallen en een uitstekende duurzaamheid.
De borstel loze AC-motoren staan garant voor een verbeterde efficiency en lagere onderhoudskosten.

Finger-Tip bediening (optioneel).
De fingertip bediening maakt nauwkeuriger werken mogelijk zonder vermoeid te raken. De ergonomisch vormgegeven armsteun kan omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren worden versteld, zodat elke bestuurder de juiste werkhouding kan aannemen.

Dubbele aandrijving
Dankzij de dubbele aandrijving worden de benodigde gangpad breedte en het energieverbruik geminimaliseerd. Daarnaast zorgen de aandrijvingen en AC-motoren die in de vooras zijn geïntegreerd voor een aanzienlijk verbeterde helling capaciteit.

Anti-terugrolsysteem, rijsnelheid en helling vermogen.
Het anti-terugrolsysteem voorkomt dat de machine achteruit rolt op een helling en combineert dit met uitzonderlijke capaciteit om weg te rijden op een helling.

Automatische vorkhorizontaalstelling.
Ter verbetering van de productiviteit stopt de automatische vorkhorizontaalstelling automatisch de kantelbeweging wanneer de mast recht staat.

Veiligheidsverlichting en achterreflectoren.
LED koplampen en LED-combinatielampen aan de achterzijde zorgen ervoor dat de bestuurder in alle omstandigheden goed zicht heeft en ook zelf goed gezien wordt. De op het contragewicht gemonteerde achterreflectoren verbeteren de veiligheid van de bestuurder en de machine.

Curve Control.
Curve Control beperkt de rijsnelheid op basis van de draaicirkel en vermindert de snelheid zodat de bestuurder soepel en nauwkeurig kan draaien.

Geavanceerde LCD-monitor.
Beschikbaar in meerdere talen (maximaal 11) voor de bestuurder. De LCD-monitor met 3,2 inch grafisch display stelt de bestuurder in staat de machine gemakkelijk en efficiënt te bedienen. De monitor geeft informatie omtrent snelheid en gaspedaal-stand, stuurhoek en rijrichting, batterijlading, urenteller en bedrijfsmodus. De als optie leverbare lastindicator toont het gewicht van de lading op de monitor. De bestuurder kan verschillende prestatiemodi kiezen voor verschillende bedrijfsomstandigheden.
H (High) modus
N (Normal) modus
E (Economic) modus
Kruipstand (Turtle mode) (rijsnelheid van 7 km/uur vasthouden indien beladen)