CATERPILLAR RP-serie draagbare generatoren zijn gebouwd met een laserachtige focus op real-world bruikbaarheid. Dat betekent dat ze niet alleen moeten voldoen aan, maar de industrienormen moeten overtreffen voor prestaties en duurzaamheid.

Het resultaat is een uniek ergonomisch ontwerp en eersteklas veiligheidsfuncties die u in geen enkele andere generator in zijn klasse zult vinden. Onze filosofie is simpel: uw generator moet sterk zijn.

 


GENERATOREN


Caterpillar RP2500 Benzine Generator 2500W
Dit professionele model van Caterpillar genereert voldoende stroom voor apparaten tot 2500watt. De generator is voorzien van een zuinige geluidsarme Caterpillar benzine motor. Ook is de generator voorzien van AVR (automatische voltage regeli ... (meer lezen)
€ 2.721,00
Caterpillar RP3100 Benzine Generator 3000W
Dit professionele model van Caterpillar genereert voldoende stroom voor apparaten tot 3000watt. De generator is voorzien van een zuinige geluidsarme Caterpillar benzine motor. Ook is de generator voorzien van AVR (automatische voltage regeli ... (meer lezen)
€ 3.398,00
Caterpillar RP4400 Benzine Generator 4000W
Dit professionele model van Caterpillar genereert voldoende stroom voor apparaten tot 4000watt. De generator is voorzien van een zuinige geluidsarme Caterpillar benzine motor. Ook is de generator voorzien van AVR (automatische voltage regeli ... (meer lezen)
€ 4.078,00