GDR WERKZEUGE GDR7 GEREEDSCHAPWAGEN

De GDR Werkzeuge GDR7 Gereedschapwagen is het ultieme symbool van vakmanschap en functionaliteit. Met negen ruime laden biedt deze wagen voldoende opbergruimte voor al uw gereedschap en accessoires. Maar wat deze wagen echt onderscheidt, zijn de zeven laden die al zijn gevuld met modules vol hoogwaardige handgereedschappen, zodat u direct aan de slag kunt.

Kenmerken:

1. **Ruime Opbergruimte**: Met negen laden is er genoeg ruimte voor al uw gereedschap en benodigdheden, waardoor uw werkplek georganiseerd en efficiënt blijft.

2. **Hoogwaardige Handgereedschappen**: De zeven laden met handgereedschappen zijn zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Van schroevendraaiers tot moersleutels, alles wat u nodig heeft, is binnen handbereik.

3. **Duurzaamheid en Stijl**: De GDR7 is gebouwd om lang mee te gaan. Het roestvrijstalen werkblad is niet alleen duurzaam, maar geeft de wagen ook een strakke en professionele uitstraling.

4. **Mobiliteit**: Dankzij de robuuste wielen kunt u deze gereedschapwagen gemakkelijk verplaatsen naar de plek waar u hem het meest nodig heeft.

5. **Veiligheid**: Alle laden zijn voorzien van een veiligheidsslot, zodat uw gereedschap veilig opgeborgen blijft.

De GDR Werkzeuge GDR7 Gereedschapwagen is de ideale metgezel voor elke professional. Met deze wagen heeft u uw gereedschap georganiseerd en binnen handbereik, waardoor uw projecten soepeler en efficiënter verlopen. Kies voor kwaliteit, kies voor GDR Werkzeuge!

€ 4.175,00

  • 140 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-4 dagen